Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu

Stanje zaliha 0 krvne grupe je izuzetno smanjeno stoga vas molimo da se odazovete darivanju krvi.
Trenutne zalihe krvi

Pretražite naše stranice

Pravne informacije

  1. Ovaj web site je sačinjen tako da daje općenite informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz djelatnost HZTM-a. Navedene informacije HZTM objavljuje u dobroj namjeri. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda ni promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Niti jedan korisnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovim web stranicama za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute u svezi s proizvodima i uslugama spomenutim na ovom web site-u, molimo obratite se izravno na medicinske izvore, liječničko i ljekarničko osoblje, ili pošaljite pitanje osoblju HZTM-a.

  2. HZTM poduzima odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile točne i precizne, ali ne odgovara za točnost, potpunost i/ili kvalitetu sadržaja prikazanog na ovom web site-u, ili bilo kojem njegovom dijelu. Svi korisnici http://www.hztm.hr/ suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ovih web stranica. HZTM ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja http://www.hztm.hr/ kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovih web stranica. HZTM pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

  3. HZTM ne odgovora za sadržaj web stranica na koje se upućuje s ove stranice (linkovi). Ukoliko bilo kakva šteta bude uzrokovana korištenjem web stranica na koje upućuje ova stranica, u obzir može doći jedino odgovornost autora tih stranica.

  4. Pridržana su sva prava na HZTM web stranice, odnosno na bilo koji sadržaj prikazan na istim ili bilo kojem njihovom dijelu. Svako korištenje naših stranice ili bilo kojeg njihovog dijela u komercijalne svrhe, a bez pristanka HZTM-a, izričito je zabranjeno.