Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu

Zbog trenutno povećanih zaliha krvnih pripravaka 0+ (poz) i B+ (poz) krvne grupe, molimo darivatelje da odgode darivanje krvi. Hvala. Zahvaljujemo svim darivateljima na darovanoj krvi.
Trenutne zalihe krvi

Pretražite naše stranice

08.04.2008.

U organizaciji Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske udruge studenata farmacije i medicinske biokemije 8. travnja održao se Prvi hrvatski dan farmaceutskih karijera. Riječ je o prvom okupljanju svih sudionika iz farmaceutske struke i industrije čiji je cilj predstavljanje studentima, pronalaženje stručnjaka i utvrđivanje hrvatske farmaceutske baze kadrova. Događaj je svečano otvorio ministar zdravstva mr.sc. Darko Milinović.

Sudionicima su se prestavili brojni predstavnici iz farmacutske industrije, ljekarničkog sektora, veledrogerija, stranih predstavništava putem prezentacija i predavanja te izložbenih prostora.

Pomoćnica ravnateljice za farmaceutsku djelatnost mr.sc. Planinka Jakšić, mag.pharm., spec. studente je upoznala s poslovanjem i djelatnostima Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu.

Na izložbenom prostoru Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu studenti su se kod zaposlenika informirali o djelatnosti, uvjetima rada, kadrovskim potrebama te predavali svoje životopise.