Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu

Zbog izuzetno velikog odaziva darivatelja, molimo Vas da odgodite svoje darivanje za naredne dane. Zahvaljujemo svim dobrovoljnim darivateljima na darovanoj krvi. SRETNU NOVU GODINU ŽELI VAM VAŠ HZTM
Trenutne zalihe krvi

Pretražite naše stranice

08.04.2008.

U organizaciji Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske udruge studenata farmacije i medicinske biokemije 8. travnja održao se Prvi hrvatski dan farmaceutskih karijera. Riječ je o prvom okupljanju svih sudionika iz farmaceutske struke i industrije čiji je cilj predstavljanje studentima, pronalaženje stručnjaka i utvrđivanje hrvatske farmaceutske baze kadrova. Događaj je svečano otvorio ministar zdravstva mr.sc. Darko Milinović.

Sudionicima su se prestavili brojni predstavnici iz farmacutske industrije, ljekarničkog sektora, veledrogerija, stranih predstavništava putem prezentacija i predavanja te izložbenih prostora.

Pomoćnica ravnateljice za farmaceutsku djelatnost mr.sc. Planinka Jakšić, mag.pharm., spec. studente je upoznala s poslovanjem i djelatnostima Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu.

Na izložbenom prostoru Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu studenti su se kod zaposlenika informirali o djelatnosti, uvjetima rada, kadrovskim potrebama te predavali svoje životopise.